Laden Evenementen

Het Max Zoontjes 3-banden koppel toernooi van café Bet Kolen

Informatie
Datum:
18 april 2022
Tijd:
12:30 tot 17:30
Prijs: €10,
Locatie:café Bet kolen
Het Max Zoontjes 3-banden koppel toernooi

Op tweede paasdag (18 april) organiseert Bet Kolen het Max Zoontjes 3-banden koppel toernooi. Voor dit toernooi zoeken we deelnemers die graag een potje biljart spelen en een steentje willen bijdragen aan het KWF. Wil jij meedoen? Lees dan snel verder voor alle informatie. 

Max Zoontjes 3- koppel toernooi

In samenwerking met KWF, team Leijten organiseert café Bet Kolen 2e paasdag het Max Zoontjens 3- banden blind koppel toernooi. Dit doen ze om KWF te sponseren voor de strijd tegen kanker. Naast dit leuke toernooi vindt er ook een loting plaats. De loting zal beginnen om 12:30 uur en het toernooi start een half uurtje later om 13:00 uur.

Inschrijven

Wil jij naast prijzen winnen en biljarten ook iets doneren aan KWF? Meld je dan aan voor het toernooi. Inschrijven kan aan de bar en bedraagt €10,- per persoon. Alle opbrengsten van de loterij, het inschrijfgeld en de €0,10 per consumptie wordt volledig gedoneerd aan het KWF. Zo dragen we allemaal een steentje bij aan de strijd tegen kanker.

Over Café Bet Kolen

Café Bet Kolen is je tweede huiskamer in Tilburg. Dát is precies zoals naamgeefster Bet het zelf in 1930 voor ogen had. Deze missie is sindsdien niet veranderd, de rest overigens wel. Het gemoedelijke, 100 jaar oude bruin café hebben ze uitgebreid. Zo kun je tegenwoordig bij het café ook terecht voor grootse feesten en partijen, zoals verjaardagen, bedrijfs- en afstudeerborrels. En als officiële trouwlocatie regelen ze zelfs je bruiloft van a tot z. Liever een potje darten en biljarten of een borrel op ons zonovergoten terras met buitenbar drinken? Voor jou staat de deur altijd open bij café Bet Kolen.