Laden Evenementen

Het Mysterie van de Grote Mensen bij Schouwburg Concertzaal Tilburg met hun voorstelling ‘Dakzonderhuis’

Informatie
Datum:
31 oktober 2021
Tijd:
14:30 tot 15:30
Prijs: €9,50

Op zondag 31 oktober komt Het Mysterie van de Grote Mensen naar Schouwburg Concertzaal Tilburg met hun (kinder)voorstelling ‘Dakzonderhuis’. De voorstelling start om 14:30 uur en zal tot 15:30 uur duren. Kaarten voor deze voorstelling kosten €9,50. Lijkt het jou leuk om hier samen met je kind naartoe te gaan? Lees dan snel verder voor alle info!

Verzamelen

De één verzamelt voetbalplaatjes, de ander schelpen. Maar Jo (7) heeft een andere fascinatie: hij verzamelt volwassenen en stopt ze in een schoenendoos. Door ze te begluren probeert hij al hun geheimen te ontrafelen. Wat doen je ouders als jij slaapt? En waar blijven overblijfmoeders na het overblijven?

De doos van Jo

Jo spiekt dag en nacht door de gaatjes van zijn schoenendoos. Maar zijn volwassenen zijn bepaald geen makkelijke huisdieren. Af en toe ontsnapt er zelfs eentje. Wat in de voorstelling begint met Jo en z’n doos, transformeert tot een illusionistisch schouwspel waarbij volwassenen in alle hoeken verschijnen en verdwijnen… Lukt het Jo om zijn Grote Mensen in toom te houden? Neem het van Paulien Cornelisse maar aan: “Ga deze voorstelling zien, hij is geweldig!”

Extra info

Een ticket voor deze voorstelling kost €9,50. Neem contact op met de kassa voor het bestellen van de tickets via het volgende nummer: 013 543 22 20. De voorstelling start om 14:30 uur maar de zaal zal al eerder open zijn zodat je alvast in alle rust plaats kan nemen en eventueel een drankje kan nuttigen van te voren. Alle informatie betreffende de voorstelling vind je gemakkelijk op de website van Schouwburg Concertzaal Tilburg.