Laden Evenementen

Het mysterie van niks en oneindig veel snot (10+) – Dood Paard in De Nieuwe Vorst

Informatie
Datum:
27 maart 2022
Tijd:
00:00 tot 00:00
de nieuwe vorst

Het mysterie van niks en oneindig veel snot is een beeldende, muzikale jeugdtheatervoorstelling gebaseerd op het gelijknamige boek van Jan Paul Schutten over het ontstaan van het heelal. De voorstelling komt op  zondag 27 maart naar De Nieuwe Vorst

Het mysterie van niks en oneindig veel snot

 Hoe zag het allerbeginste begin, het niks, eruit? Dijt het heelal al maar verder uit of wordt alles uiteindelijk weer terug in elkaar gedrukt tot datzelfde niks? In de voorstelling springen we van de oerknal naar de verre toekomst. Van bomen die groeien van de gassen die wij uitademen en vice versa, naar hoe het ijzer in ons bloed ooit in een supernova is ontstaan. Het gaat over bizarre elementen die pas op het laatste moment besluiten of ze een golf of een deeltje willen zijn. In de voorstelling zien we zelfs dat het niet zo onwaarschijnlijk is dat er ergens anders in het heelal ook een vorm van leven zou kunnen zijn.

Met low-tech, good-old-fashioned, houtje-touwtje-theatermiddelen toveren we de wereld van het immense niks in de hoofden van het publiek.

Tickets?

Wil jij deze voorstelling met de kinderen bijwonen? Bestel je tickets via deze website. Tickets kosten 8 euro en de voorstelling start om 15:00 uur.