Laden Evenementen

Het Witte Kasteel organiseert een wandeling in het Landschapspark Pauwels

Informatie
Datum:
01 mei 2022
Tijd:
10:00 tot 12:30
Prijs: Gratis
Locatie:Het Koetshuis

Op 1 mei om 10:00 uur organiseert Het Witte Kasteel een wandeling in het Landschapspark Pauwels. Deze wandeling door de prachtige bossen en natuurgebieden van Loon op Zand is vernoemd naar de ridder Pauwels van Haestrecht. Wil jij graag mee wandelen en de omgeving van Loon op Zand ontdekken? Lees dan snel verder en meld je direct aan. 

Over Het Witte Kasteel

Het Witte Kasteel in Loon op Zand, Noord-Brabant is een trouwlocatie, een feestlocatie, een evenementenlocatie en een zakelijke locatie voor vergaderingen, bijeenkomsten, rondleidingen en condoleances. Het kasteel is uniek, bijzonder, historisch en veelzijdig.

De Pauwels wandelingen

De Pauwels wandelingen zijn een initiatief van enkele vrijwilligers van Het Witte Kasteel. Zij trokken graag samen de wandelschoenen aan om te wandelen in de natuur en het landgoed van Het Witte Kasteel. De wandelingen duren 2 à 2,5 uur en zijn ongeveer 10 kilometer lang. In sommige gevallen wordt per fiets vertrokken vanuit het kasteel naar een start locatie om het gebied van de Heerlijkheid Loon op Zand geheel te verkennen. Verzamelen voor de wandelingen kan vanaf 10:00 uur in Het Koetshuis en om 10:15 uur zal de wandeling starten.

Deelnemen

Loop jij graag in de prachtige natuur rondom Loon op Zand? Neem dan deel aan de Pauwels wandeling van Het Witte Kasteel. Deelnemen is gratis en stevig schoeisel is vereist. Na de wandeling is het Koetshuis geopend voor een kopje koffie en/of een heerlijke lunch. Het is ook mogelijk om een Pauwels wandeling ‘in te huren’. Meer informatie over een in te huren Pauwels wandeling vind je op de website van het Witte Kasteel.