Laden Evenementen

Het Zuidelijk Toneel opent zijn deuren voor aanstormend talent

Informatie
Datum:
22 oktober 2021 00:00
-
23 oktober 2021 00:00

Het Zuidelijk Toneel opent haar deuren voor aanstormend talent met een week vol van workshops & masterclassses tijdens aankomende herfstvakantie van maandag 25 tot en met vrijdag 29 oktober 2021. Lijkt jou dit wat? Lees dan snel verder.

Voor wie?

Jongeren tussen de 15 en 25 jaar kunnen alle hoeken van het theaterveld en ver daarbuiten gaan ontdekken binnen de muren van het theatergezelschap aan de Ringbaan Oost in Tilburg.

Jongeren krijgen workshops over theatermaken, mime, schrijven, styling en content creeren van experts uit het vak onder andere Sarah Moeremans, Myra Fanta Bodian, Erwin Boschmans, Glenn Markensteijn, Nikè Marchand, Romy Rockx, Djuna Couve, Jip Kraak, Josephine Herfst

Over H*rfstv*k*nt**

Tijdens H*rfstv*k*nt** kijken we naar elkaars verborgen talenten en springen we met z’n allen in het diepe. In het eerste deel van de week krijg je workshops en masterclasses en word je ondergedompeld in de meest uiteenlopende activiteiten. Het programma is nog even geheim maar van een workshop Fashion & Styling 4 Everything Fun, Mime, een introductie Theatre & Identity tot een crashcourse Spoken Word of masterclasses Moving in Outside Spaces en Musicality: alles kan zomaar jou kant opkomen.

Ook leren we je meer over gender, queeridentity en activisme, en ontmoet je – als het aan ons ligt – makers en inspirators uit heel Nederland die speciaal voor H*rfstv*k*nt** hun ‘ding’ met je delen. Aan het eind van de week ga je met een hoofd vol inspiratie en nieuwe inzichten aan de slag en ‘finesse’ je – met de hulp van twee theatercoaches – een toonmoment in elkaar dat je laat zien tijdens de H*rfstv*k*nt** Mashup.

Interesse?

Wil jij hier graag bij zijn? Kom dan in de herfstvakantie naar het Zuidelijk Toneel. Ga voor meer informatie naar de website.