logo
Laden Evenementen

Heyhoef Cinema presenteert de film ‘Tapas’

Informatie
Datum:
11 februari 2022
Tijd:
19:00 tot 21:30
Prijs: €5,

Op zaterdagavond 12 februari vertoont Heyhoef Cinema de film Tapas uit 2005, een Spaans, Argentijns, Mexicaanse productie onder de regie van Jose Corbacho en Juan Cruz.

Tapas

In een tapas bar in Barcelona ontmoeten vijf werelden elkaar. In de bar, en de winkeltjes eromheen speelt zich het leven af van onder andere Mariano en Conchi, twee gepensioneerden die de gebruikelijke zorgen hebben over ziektes en eenzaamheid. Cesar en Opo die hun geld verdienen in de plaatselijke supermarkt en hun vakantie bij elkaar proberen te verdienen, en Lolo de eigenaar van de tapasbar die verlaten is door zijn vrouw en moet wennen aan zijn nieuwe Chinese kok .

Al deze verhalen schetsen het leven in deze arbeidersbuurt op een humoristische maar ook ontroerende wijze. Daarom is het zeker de moeite waard om deze film, hoewel met weinig pretenties, toch zeker te komen zien.

Enthousiast?

Zou jij deze film graag willen zien? Op zaterdagavond 12 februari draait de film om 19:oo uur. Toegang kost €5,- inclusief koffie of thee bij aanvang van de film. Betalen kan contant bij aankomst. Heyhoef Cinema bevindt zich bij Wijkcentrum Heyhoef op de Kerkenbosplaats 1 in de Reeshof.

Leuk om te weten

Goed om te weten: op donderdagavond 24 februari draaien ze de special, de film Frida over de Mexicaanse schilderes Frida Kahlo. Houd onze pagina in de gaten voor meer informatie hierover.