Laden Evenementen

Heyhoef Cinema: Supereroi

Informatie
Datum:
13 januari 2023
Tijd:
14:00 tot 21:00
Prijs: €5
Locatie:Heyhoef-Cinema

Op vrijdag 13 januari 2023 is de Italiaanse film ‘Supereroi’ te zien op het witte doek van Heyhoef Cinema. Benieuwd? Lees snel verder.

Over de film

De Italiaanse film ‘Supereroi’ uit 2021 vertelt de liefdesgeschiedenis van de tegenpolen Anna en Marco. Zij is een impulsieve cartoonist; hij is een natuurkundeprofessor die ervan overtuigd is dat alles een verklaring heeft. In hun relatie wisselen tederheid en gevechten, leugens, affectie, geheimen en bedrog elkaar af. Je hebt superkrachten nodig om je hele leven van elkaar te kunnen houden, dat weten Anna en Marco maar al te goed. Tijd verandert een persoon en beïnvloedt relaties en dat geldt ook voor de relatie tussen Marco en Anna. De film, die gaat over een periode van 10 jaar van hun samenzijn, toont dat duidelijk aan. Romantiek en drama wisselen elkaar af. Verliefdheid is mooi, maar soms zo pijnlijk.

Meer informatie

De film wordt twee keer gedraaid, de eerste keer om 14:00 uur ’s middags en de tweede keer om 19:30 uur ’s avonds. De locatie van Heyhoef Cinema is Kerkenbosplaats 2. Entreeprijs is slechts €5,-. Meer informatie is te vinden op de site van Heyhoef Cinema.