Laden Evenementen

Heyhoef-Muziekfabriek weer van start

Informatie
Datum:
31 oktober 2021
Tijd:
15:00 tot 18:00
Prijs: Gratis

Op zondag middag 31 oktober gaat de Heyhoef-Muziekfabriek weer van start. Buiten het bekende concept van ‘Backstage’ en ‘Coolvibes’ gaat Heyhoef ook weer beginnen met de maandelijks gratis toegankelijke ‘Muziekfabriek’. Lijkt jou dit leuk? Lees hier dan alle info.

Zoals je het kent

Op zondagmiddag 31 oktober zal de gebruikelijke formule met de Heyhoef-BackUP Band en diverse gastoptredens door muzikanten, zangers en zangeressen uit de regio het podium van Heyhoef weer betreden. Vaak een verrassende en smaakvolle variatie van diverse genres en generaties passeren de revue. Door de wol geverfde routiniers worden afgewisseld met jonge talenten die nog maar net geproefd hebben van een live optreden. Laat je zondag 31 oktober weer onderdompelen in een ware smeltkroes van talent en belangstellende muziekliefhebbers in een fijne en gezellige ambiance.

Enkele namen

Een aantal namen die we al bekend kunnen maken zijn Dinky Boyz, Anja Rossingh, Yannick Game, de jonge Sam Groeneveld en Lotte Donkers, Marlene Snelders-Linsen en de band Music Friends.

Interesse

Lijkt het jou leuk om weer bij deze eerste editie te zijn? Dat kan! Kom op 31 oktober naar Wijkcentrum Heyhoef op de kerkenbosplaats 1 in de Reeshof. Het evenement start om 15:00 uur dus zorg dat je op tijd bent.