High Five Tilburg organiseert gratis basketbal clinic voor meiden

Informatie
Datum:
26 mei 2024
Tijd:
12:15 tot 13:30
Prijs: Gratis
Locatie:Sportcomplex Drieburcht

Basketbalvereniging High Five wil graag zoveel mogelijk meiden en vrouwen uit Tilburg en omgeving kennis laten maken met de basketbalsport en haar vereniging. De basketbal vereniging timmert al jaren aan de weg om vrouwenbasketbal naar een hoger niveau te krijgen. Zo werd het meisjes U14 team dit seizoen kampioen in de eerste divisie. Met deze gratis clinic krijgen alle meiden en vrouwen in Tilburg de mogelijkheid om laagdrempelig de basketbalsport te proberen.

Edwin Gros, voorzitter High Five: “High Five is een gezellige, bruisende basketbalvereniging met meer dan 600 leden en 32 teams die aan de competitie deelnemen. Daarnaast is er een grote groep recreanten die elke zaterdag trainen. Een mooi resultaat, waarbij we ook willen zorgen dat onze vereniging ook voor vrouwen interessant is. Een van onze speerpunten is immers zoveel mogelijk inwoners kennis te laten maken met de sport en de vereniging. Vandaar dit nieuwe initiatief.”

De clinic is bedoeld voor meisjes en vrouwen van alle leeftijden die het leuk vinden om basketbal uit te proberen. Vanuit dames -eredivisieploeg QSTA komen trainers en spelers de clinic verzorgen. Aanmelden is niet nodig. Meer informatie is te krijgen via balzoektvrouw@highfivetilburg.nl

  • Locatie: Drieburcht, Wagnerplein 1 Tilburg
  • Tijd: 12.15-13.30
  • Prijs: Gratis