logo
Laden Evenementen

HIIIPOWER #2 bij Het Zuidelijk Toneel

Informatie
Datum:
28 mei 2023
Tijd:
20:00 tot 22:00
Prijs: Gratis
Locatie:Het Zuidelijk Toneel

Op 28 mei, in het Pinksterweekend, is De Showcase: Eigen Hero Shit te zien bij Het Zuidelijk Toneel in Tilburg. 

Tijdens deze showcase delen de talenten van de HIIIPOWER Class of ’23 hun eigen unieke schilderij middels het rappen, zingen, vertellen, uitbeelden en delen van persoonlijke verhalen. De 10 zelfgemaakte harde tracks, die ze live ten gehore gaan brengen, omlijsten deze verhalen.

Dit gloednieuwe seizoen claimen 11 muzikale talenten hun space in de Nederlandse hiphop scene. De afgelopen maanden onderzochten ze het begrip heldendom en ontwikkelden ze hun muzikale- en performance skills middels workshops, een schrijverskamp en performancekamp. Ze gaven hun persoonlijke canvas èn elkaars schilderij kleur. En nu zijn ze meer dan ready om hun pieces of art aan de wereld te laten horen en zien.

Thema van de showcase

Je leven is als een uniek schilderij. Een leeg canvas dat je stukje bij beetje beschilderd. De kwasten die je gebruikt zijn de mensen in je omgeving die dicht bij je staan. Deze mensen geven kleur aan jouw schilderij, ze bepalen mee hoe jouw schilderij eruitziet en wie je bent. Met de juiste mensen om je heen krijg je langzaam maar zeker een mooi, kleurrijk schilderij waar je trots op kan zijn. Maar helaas kom je ook mensen tegen die de kleur uit je schilderij halen en grijze strepen achterlaten.

Geluk en ongeluk in de liefde. Het leven dat als een denderende trein maar doorgaat en doorraast. Het zoeken van toevlucht en kalmte in verdovende middelen. Het verlangen om gehoord en gezien te worden. En het zijn van je eigen held.

Meer informatie

De showcase isgratis te bezoeken, maar je moet je wel even een plekje reserveren. Reserveer je plekje via dit formulier.