Laden Evenementen

Hilde Vos met haar eigen zesmansformatie bij Heyhoef-Coolvibes!

Informatie
Datum:
12 december 2021
Tijd:
15:30 tot 17:00
Prijs: €12,50

Ondanks de aangescherpte maatregelen door de overheid kan het geplande zondagmiddagconcert van de Hilde Vos Band toch gewoon doorgaan bij Heyhoef-Coolvibes op 12 december. Met QR code, zitplaatsen op anderhalve meter en een sluitingstijd van 17:00 uur kan het publiek toch gaan genieten van de huidige Americana ster uit de Sound of Blues & Americana Show van Johan Derksen. Hilde Vos steelt daar op het ogenblik de show in de Nederlandse theaters en wil dolgraag doorstoten met haar eigen 6 persoons formatie. Haar show in de Heyhoef is daar een onderdeel van en kan nog steeds doorgaan.

Hilde Vos

In het najaar van 2020 bracht Hilde Vos, americana singer songwriter, een nieuw album uit, getiteld: ‘The fool of love’. De eerste award, de uit Atlanta (USA) afkomstige ISSA award, heeft Hilde al binnen gesleept, net na het uitbrengen van de eerste single van dit album ‘I never cried’ In 2019 won Hilde al een DCMA award voor beste countrysong Benelux. Hilde, het paradepaardje van de Johan Derksen Americana & Blues tour, is een unieke samenwerking aangegaan met John & Nienke Geuzinge-Havinga van NEO music. Het streven was een album creëren met een authentieke Nashville sound. En dat is gelukt! Tevens heeft Hilde inmiddels twee zeer verdienstelijke optredens achter de rug bij The Voice of Holland en is dus aan het doorbreken bij het mainstream publiek in Nederland.

De artiesten

John, multi instrumentalist en Nienke (backing vocals) versterken Hilde op zondag 12 december bij Heyhoef-Coolvibes. Ook neemt Hilde collega’s uit de Johan Derksen tour mee, allen ook nog eens bekend van ‘Malford Milligan and the Southern Aces’. Roelof Klijn (Southern aces, J. Derksen, The Strikes) en Fokke De Jong (Southern aces, J. Derksen, Normaal, King of the world), de bekende slidegitarist Richard van Bergen speelden mee op de plaat van Hilde en maken de band deze middag compleet.

Compleet

Hilde was de enige nog ontbrekende ‘Sound of Blues & Americana Tour’ artiest die nog ontbrak in het lijstje van overeenkomsten met Heyhoef. Nadat we in oktober 2020 Sean Webster hebben ontvangen zijn al deze klasbakken bij Johan Derksen ook bij Heyoef-Backstage en -Coolvibes te gast geweest.

Interesse?

Lijkt het jou tof om naar deze muziekvoorstelling te gaan? De kaarten kosten €12,50 en zijn gemakkelijk te bestellen via de website. De voorstelling start om 15:30 uur maar de zaal zal al om 15:00 uur open zijn zodat je alvast plaats kunt nemen.