Laden Evenementen

Hinson Stock Sale in Kaatsheuvel

Informatie
Datum:
28 december 2022 09:00
-
29 december 2022 17:00
Prijs: Gratis
Locatie:Kaatsheuvel

Hinson Studios organiseert op woensdag 28 december & donderdag 29 december een dikke vette uitverkoop. Honderden paren schoenen uit verschillende collecties zijn hier tegen kortingen tot 75% te koop. Je kunt van te voren gratis een plekje reserveren via deze website. 

Schoenen uit voorgaande collecties zijn te koop in de maten 40 t/m 46. Denk aan sneakers, boots, loafers en veel meer. Gedurende de Stock Sale wordt het assortiment constant aangevuld met nieuwe paren schoenen. De Stock Sale vindt plaats aan de Amerikastraat 3A in Kaatsheuvel.

Over Hinson Studios

Hinson Studios is een schoenen/sneakermerk dat zich richt op de doelgroep mannen van 18 t/m 55 jaar. Ze maken kwalitatief uitstekende schoenen en produceren alles handmatig in Europa. Ze hebben een fabriek in Kaatsheuvel waar vakmensen de mooiste schoenen maken. Hinson Studios hecht veel waarde aan de beste kwaliteit, comfort en dat alles tegen een toegankelijke prijs. De schoenen zijn minimalistisch en innovatief. De mix van hoge kwaliteit, tijdloos design en technische innovaties zorgen voor prachtige schoenen.

Meer informatie

Op woensdag 28 & donderdag 29 december kun je tussen 09:00 – 16:30 uur terecht bij de Stock Sale van Hinson Studios. Je dient daarvoor wel een plekje/tijdslot te reserveren via deze link. 

Wil jij meer informatie over het schoenenmerk? Check dan snel de website en volg ze op Facebook en Instagram.