Laden Evenementen

HNTJong: Stom (10+) in Theater De Nieuwe Vorst

Informatie
Datum:
10 maart 2023
Tijd:
19:30 tot 21:30
Prijs: €8
Locatie:Theater De Nieuwe Vorst

Op 10 maart kun je bij Theater De Nieuwe Vorst terecht voor weer een bijzondere voorstelling. STOM is een voorstelling met heel veel muziek, best wel grappige figuren en een behoorlijk bijdehand hoofdpersoon. Bedoeld voor iedereen die er af en toe helemaal klaar mee is. 

Er is iets mis met Ziggy, ze praat niet meer. Helemaal niks. Geen woord. Waarom? Dat zegt ze niet? Hoe lang gaat ze niet praten? Dat zegt ze ook niet..

Een muzikale voorstelling en een zwijgend protest

Intussen gaat Ziggy gewoon naar school, feestjes, muziekles, maar helemaal stil. Hoe heb je een gesprek met iemand die niks terug zegt? Is het dapper of loopt ze aandacht te trekken? Heeft ze een zeldzame ziekte? Heeft ze iets vreselijks meegemaakt? Of moet ze gewoon een beetje normaal doen. Haar vrienden, haar ouders, de psycholoog waar ze verplicht naartoe moet, nouja, eigenlijk iedereen heeft er iets over te zeggen. Maar Ziggy niet. Die zwijgt. Ook als haar ouders wanhopig worden, ook als haar vrienden geen zin meer hebben om iets met haar te doen. Wat als Ziggy helemaal niet meer wil meedoen?

Meer informatie

Een ticket kost €8,-. Voor meer informatie over de voorstelling en/of de kaartverkoop. Kun je terecht op de website van De Nieuwe Vorst.