Laden Evenementen

Hollandse Bingo met DJ Coenio en Joerie Plaizier

Informatie
Datum:
20 november 2021
Tijd:
16:00 tot 20:00
Prijs: €10,

Wederom kreeg de horeca een enorme tegenvaller te verwerken tijdens de corona persconferentie vorige week. De kroegen moeten immers om 20:00 uur dicht en ook de anderhalve meter is terug. Maar het hoofd laten hangen en opgeven? Dat doet de Tilburgse horeca nooit. En dus keren de eerste zitfeestjes dit weekend alweer terug aan de Korte Heuvel.
Live & Shoco – twee gezellige horecazaken aan het stapstraatje in Tilburg – bundelen namelijk hun krachten voor een mooi programma komend weekend. Zo is er op zaterdag 20 november een Hollandse Bingo bij Live.

Hollandse Bingo met DJ Coenio en Joerie Plaizier

Zaterdag kun je genieten van een Hollandse Bingo met DJ Coenio en Joerie Plaizier. Ook geniet je van hapjes van het huis. Tickets zijn via deze link te koop. Ben er snel bij, want de verkoop gaat waarschijnlijk hard gezien de beperkte capaciteit. Bij de entree dien je een geldige qr-code in je CoronaCheckApp te laten zien.

Meer informatie

Wil je op de hoogte blijven van de actuele ontwikkelingen rondom deze evenementen en toekomstige events? Zorg dan dat je Shoco en Live volgt op Facebook.