Laden Evenementen

Home special bij Factorium Cultuurmakers

Informatie
Datum:
12 maart 2023
Tijd:
13:00 tot 16:30
Prijs: €10
Locatie:Factorium Tilburg

Op zondagmiddag 12 maart staat het volledige gebouw van Factorium in het teken van ‘home/jouw thuis’, een unieke kans om jezelf middels muziek, dans of theater te laten zien, anderen te ontmoeten en om samen nieuwe dingen te creëren. Geniet bij Factorium Cultuurmakers van 13:00 uur tot 16:30 voor slechts €10 per spoor, gratis met de kunstenkaart.

Over de home special

Van Surinaamse zang tot Afrikaanse percussie en van Griekse muziek tot een Theaterworkshop van een masterstudenten, alles beleef je op 12 maart bij Factorium!  Tevens verkoopt de wereldkeuken van het Ronde Tafelhuis hapjes en drankjes tijdens de special. Zij delen zo hun culinaire liefde voor eten uit het land van herkomst met de deelnemers. De culturele dag wordt afgesloten met een informele presentatie van alle groepen, waarin iedereen de kans krijgt om meer te vertellen over hun ’thuis’. Schrijf je dus snel in! 

 Je hebt 4 verschillende sporen (passend bij de leeftijd). Klik hier voor meer informatie over de special en de sporen!

Over Factorium Cultuurmakers

Tilburg is een stad van cultuurmakers. Factorium Cultuurmakers staat aan de basis van die talentontwikkeling en is een speelplaats, een werkplaats en een podium. Een plaats waar professionals in Muziek, Theater, Dans, Urban Culture en Musical, jonge en oude ontdekkers, fanatieke doorzetters en liefhebber-kunstenaars elkaar ontmoeten en inspireren. Factorium Cultuurmakers is een collectief van ca. 200 kunstenaars/docenten deels in vaste dienst en deels als zelfstandig werkend kunstenaar. Cultuurmakers met een bijzondere liefde voor educatie.

Praktische informatie

  • Zondagmiddag 12 maart;
  • Factorium Cultuurmakers, Koningsplein 11A;
  • €10;
  • Meer informatie vind je op de website van Factorium.