Hopeful Winds komt naar de Schouwburg

Informatie
Datum:
21 april 2024
Tijd:
14:30 tot 16:20
Prijs: Variërend
Locatie:Schouwburg Tilburg

Onder de bezielende leiding van dirigent Jacco Nefs brengt Orkest Orventus een muzikale en onvergetelijke ervaring, met hoogstaande blaasmuziek en twee exceptionele solisten: de bekroonde zangeres Karin Bloemen en de getalenteerde saxofonist Bruno Alonso Iglesias.

In een wereld waarin eenzaamheid een steeds groter probleem wordt, biedt muziek een krachtig tegengeluid. Hopeful Winds belichaamt deze boodschap en heeft het thema “eenzaamheid” omarmd. Orventus nodigt het publiek uit om samen te komen, verbinding te zoeken en te genieten van de betoverende klanken van blaasmuziek.

Het concert, geïnspireerd door het thema van verbinding en hoop tegen eenzaamheid, begint met hoogstaande blaasmuziek zoals “Jupiter from The Planets” van Gustav Holst en “None but the lonely heart” van Pjotr Iljitsj Tsjaikovski. Na de pauze wordt het lichter met prachtige solistische prestaties van Karin Bloemen, waaronder nummers als “Zuid-Afrika”, “Something”, “Wat voorbij is” en een schitterend optreden van Bruno Alonso Iglesias met “Scaramouche” van Darius Milhaud.

Orkest Orventus: avontuurlijke blaasmuziek door een klein en flexibel orkest met een transparante klank. De verrassende repertoirekeuze en de professionaliteit van de orkestleden en dirigent maken elk concert van Orkest Orventus tot een muzikale belevenis.

  • dirigent Jacco Nefs zang Karin Bloemen saxofoon Bruno Alonso Iglesias
  • Let op: De Podiumpas is niet te gebruiken bij deze voorstelling

Meer informatie

Deze voorstelling heeft een pauze.

Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op hun website.