Laden Evenementen

Human Design in Het Zonnelicht

Informatie
Datum:
08 april 2022
Tijd:
19:30 tot 21:30
Prijs: €10,
Locatie:Het Zonnelicht
Human Design Het Zonnelicht

Op vrijdag 8 april van 19:30 tot 21:30 organiseert Marieke de Graaf Human Design in Het Zonnelicht. In deze workshop leer je waar jouw krachten en talenten liggen en waar je je bewust van moet worden. Lijkt jou dit wat? Lees dan snel verder voor alle informatie en meld je aan!

Over Human Design

Human design is een relatief jonge methode. Het is ontstaan aan het eind van de tachtiger jaren uit een combinatie van astrologie, de Chinese I Tjing, de Joodse Kabbalah en de Vedische chakraleer. Het belangrijkste wat Human Design je laat zien is dat je je niet langer hoeft te vergelijken met iemand anders om jezelf te leren kennen. Deze methode onthult namelijk een verrassend en accuraat inzicht van jezelf en laat je zien wie je eigenlijk ten diepste bent. Het leert je ook waar jouw krachten en talenten liggen en waar je je bewust van moet worden.

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn en meer willen weten over wat deze methode voor jou kan betekenen, kom dan naar een van de lezingen in het Zonnelicht, Lancierstraat 90 G te Tilburg. Een lezing gaat door bij minimaal acht aanmeldingen. De workshop Human Design kost €10,00 per persoon en aanmelden kan via m.d.graaf@me.com