Laden Evenementen

I Love Silent Disco Festival in de Muzentuin

Informatie
Datum:
19 augustus 2022 19:00
-
20 augustus 2022 01:00
Locatie:Muzentuin
i love silent disco festival

Liefhebbers van silent disco opgelet! Er komt een heus I Love Silent Disco Festival in de Muzentuin. Het festival staat op vrijdag 19 augustus op het programma en duurt van 19:00 tot 01:00 uur. Lees snel verder. 

Het festival stond afgelopen jaren al eerder op het programma. Toen was het Willemsplein de locaties. Drie edities raakten compleet uitverkocht. Wat je kunt verwachten? Honderden koptelefoons, drie kanalen en minstens zoveel gezelligheid. Op het ene kanaal geniet je van disco & techhouse, op het andere kanaal van hitjes en op het laatste kanaal van feestmuziek.

Meer informatie

I Love Silent Disco Festival is een 18+ evenement. Kaarten zijn vanaf donderdag 14 juli 19:00 uur te koop via deze website. De eerste tickets kosten maar één euro, maar er zijn er ook maar 10 van beschikbaar. De tweede fase kost je twee euro, daar zijn er 20 van beschikbaar. Steeds komt er per nieuwe fase een euro bij en is een tienvoud van het bedrag aan tickets beschikbaar. 30 Tickets voor 3 euro, 40 tickets voor 4 euro, enzovoort. Wees dus snel, en kies wijs 🤔

Op de hoogte blijven van actuele updates rondom het evenement? Zet jezelf dan alvast aanwezig in dit Facebook-event. 

Benieuwd naar de foto’s van eerdere edities? Check dan dit fotoalbum.