Laden Evenementen

Ibrahim Maalouf komt naar Schouwburg Concertzaal Tilburg

Informatie
Datum:
23 november 2021
Tijd:
20:30 tot 22:00
Prijs: €36,00

Ibrahim Maalouf, een van de populairste instrumentalisten van Europa komt naar Concertzaal Tilburg. De Frans-Libanese trompettist en componist Ibrahim Maalouf is een van de grootste vernieuwers en bruggenbouwers in de jazz. Hij verbindt jazz met klassieke en Arabische muziek en staat garant voor een frisse, muzikale smeltkroes. Het concert van Ibrahim Maalouf vindt plaats op dinsdag 23 november. Het concert is een samenwerking met Festival Stranger than Paranoia. 

40 Melodies

Voor zijn nieuwste project werkt Maalouf samen met gitarist François Delporte. Het is zijn meest persoonlijke werk tot dusver. Voor het eerst ontcijfert Maalouf de wortels waar zijn eclectische stijl precies uit voort komt. In zijn veertigste levensjaar keert hij terug naar de veertig melodieën die altijd zijn blijven hangen in zijn jeugd en verankerd zijn in de levenservaringen van nu.

Voorprogramma

voorprogramma Aurelia La Création du Monde is het vierde album van het duo Aurelia. Samen met de Senegalese percussionist Gueye, creëren Aurélie Dorzée en Tom Theuns filmische klanken in een mix van avantgardistische folk en West-Afrikaanse trance en blues.

Tickets

Het concert vindt plaats op dinsdag 23 november om 20:30 uur in Schouwburg Concertzaal Tilburg. Tickets zijn nog te bestellen via de website van Schouwburg Concertzaal Tilburg of via 013 – 543 22 20. Kaartjes zijn te bestellen vanaf €36,00.