Laden Evenementen

ICD-Jongerendag in Tilburg centrum

Informatie
Datum:
02 juli 2022
Tijd:
11:30 tot 15:30
Prijs: Gratis
Locatie:Tilburg centrum
ICD-Jongerendag

Op zaterdag 2 juli 2022 van 11:30 uur tot 15:30 uur vindt de eerste ICD-Jongerendag plaats in het centrum van Tilburg. Deze dag wordt georganiseerd door en voor lotgenoten en hun directe familieleden om te praten over het hebben van een ICD. Kom je ook? Lees dan snel verder voor alle informatie. 

Over een ICD

Een ICD is een geïmplanteerd apparaatje dat ingrijpt bij gevaarlijke hartritmestoornissen. De ICD geeft een schok om het normale hartritme te herstellen. Het is heel persoonlijk hoe je het leven met een ICD ervaart. Voor veel mensen is het een veilig idee om een ICD te hebben. Anderen maakt het bang of onzeker. Het helpt om daarover te praten en daarom organiseren wij de ICD-Jongerendag.

ICD-Jongerendag

Op de ICD-Jongerendag zullen we verzamelen in het Spoorpark en zullen we na een wandeling een lunch nuttigen op een boot in de Piushaven. Het doel van de dag is vooral elkaar te ontmoeten, ervaringen te delen en het onderwerp bespreekbaar te maken. Heb jij een ICD of ken je iemand met een ICD en zou je je graag willen aanmelden voor deze ICD-Jongerendag? Meld je dan aan voor de ICD-Jongerendag op zaterdag 2 juli door te mailen naar stefstaps@ziggo.nl. Houd voor meer informatie de instagrampagina van Stef Staps in de gaten.

Lionsclub Tilburg, Lionsclub Roomley, Ollies, restaurant Harboury, Schrobbelèr hebben het mogelijk gemaakt om deze dag te organiseren.