Agenda

SatZang-avond

Iedere maandag: stilte-dag bij Het Zonnelicht

Wanneer: iedere Maandag Waar: Het Zonnelicht Entree: Gratis
Bestel tickets

Iedere maandag: stilte-dag bij Het Zonnelicht

Elke maandag is het stilte-dag bij Het Zonnelicht. Het Zonnelicht wil een fijne plek zijn om de ontmoeting met ons diepere wezen, ons innerlijk licht, onze Boeddha natuur, de stilte in ons te verdiepen en te verlevendigen en wil iedereen de gelegenheid bieden om op deze mooie plek in stilte te kunnen zijn, in alle rust, zonder iets te moeten. Waar je je aandacht echt op en bij het wezenlijke van jezelf kunt en mag houden.

Hoe ziet deze stilte-dag eruit?

  • Poort is open vanaf 8.30 uur tot 19.00 uur;
  • Je kunt de hele dag vrij in- en uit lopen;
  • Je kunt mediteren in het meditatiehuis of in de bamboetuin in stilte wandelen of zitten;
  • Het is stil in het meditatiehuis, de bamboetuin en in de kleedruimte, daar wordt niet gepraat;
  • Mediteren in het meditatiehuis, kan op je eigen wijze.

In het theehuis is gratis koffie en thee. Eten moet je zelf meenemen. In het theehuis kan zachtjes gepraat worden, maar het liefst zo stil mogelijk. Geen kopjes en of eten meenemen naar meditatiehuis of de bamboetuin.

Voor de gehele dag gelden de huishoudelijke regels, zoals op de website vermeld.

Samen mediteren

Van 9.00-11.00 uur en van 13.00-15.00 uur kan er samen gemediteerd worden. Vind je het fijn om samen te zitten? Op deze tijden is er altijd iemand aanwezig. Je moet je in verband met de corona maatregelen wel aanmelden via karin@hetzonnelicht.nl.

De stilte-dag is gratis, maar een vrijwillige bijdrage is welkom. De maatregelingen van de Overheid en de richtlijnen van het RIVM worden uiteraard in acht genomen.

Locatie