Ik Brand van Binnen bij De Nachtzuster

Informatie
Datum:
12 juli 2024
Tijd:
19:00 tot 23:30
Prijs: Gratis
Locatie:De Nachtzuster

Rotterdam komt naar Tillie! Socks;SportsSocks speelt muziek van het nieuwe album en nodigt Jack Hippo om hun debuutalbum te komen voorstellen. Ze werken samen aan een improv stuk, who’s ready?! Met artwork waar mysterieuze figuren op staan. Zullen zij op deze avond ook langskomen?

Socks;SportsSocks
is een vijftallige Rotterdamse band die zich bezig houdt met pop muziek en experiment te combineren. Teksten gaan vaak over het overwinnen van cynisme, proberen te realiseren dat de wereld niet alleen maar om jou draait en escapisme. De band speelde al op menig Nederlands festival zoals Grasnapolsky, Motel Mozaïque en Misty Fields maar, is nu bijna klaar met het afmaken van hun debuut plaat, om de rest van Nederland ook kennis met hen te laten maken. Verwacht vrolijke en triestige liedjes, waar op gedanst kan worden maar waar je ook zeker gewoon stil op kan blijven staan in een hoekje met een biertje in je hand.

Jack Hippo
maakt wervelende ingenieuze popmuziek. Met muzikale mantra’s die even minimaal als frivool zijn. Jack Hippo bracht op het einde van 2023 zijn debuut album uit ‘I Guess I Need My Other Friends’, daarvoor bracht hij nog de EP ‘Another Failed Drug Story’ uit op het Label van Socks;SportsSocks genaamd Label;MusicLabel. Begeesteraar van het project Liam Gruijters drumt ook in Socks;SportsSocks en wordt live door drie man sterk vergezeld. Verwacht minimale producties met elektronische invloeden die je alle kanten zullen op sturen.

Ambient Jam
De bandleden van de hierboven genoemde bands zullen de krachten bundelen om gezamenlijk de avond muzikaal te openen. Verwacht muziek waar u bij op de grond kan liggen en kan wegdromen om alvorens de energie door uw lichaam te laten gieren met het repertoire van de beide bands.

Meer info

Voor meer info, check snel de site van De Nachtzuster.