Agenda

Illustrada Festival

Illustrada Festival: tentoonstelling met digitale kunstwerken door heel de binnenstad

Wanneer: 9 juni 2021 tot 15 juni 2021 Waar: Binnenstad Tilburg Entree: Gratis
Bestel tickets

Illustrada Festival: tentoonstelling met digitale kunstwerken door heel de binnenstad

Illustrada Festival is een een festival in de openbare ruimte van Tilburg, met overal digitale kunstwerken. Er zijn verschillende getalenteerde kunstenaars die fantastische digitale kunstwerken maken, maar die vaak verdwijnen op het internet en zo helaas verborgen blijven. Illustrada Festival geeft deze kunstenaars een kans om hun werk van 9 juni tot 15 juni van het scherm af te halen en tijdelijk te tonen in de echte wereld. Wil je meer weten? Lees dan snel verder.

Illustrada Festival

Grote afdrukken van de digitale kunstwerken worden tentoongesteld in publieke ruimtes in het centrum van Tilburg. Je kunt ze dus niet missen! Bezoekers kunnen zo nieuwe kunstenaars en kunstwerken ontdekken en zo geïnspireerd raken tijdens een fijne wandeling door de stad. Laat je inspireren door de toffe kunstwerken en kom naar de binnenstad tussen 9 en 15 juni en maak een mooie wandeling langs de kunstwerken.

Meer informatie

Het toffe aan dit initiatief is dat je er helemaal gratis van kunt genieten en je jezelf niet hoeft aan te melden. Hier zie je waar je de kunstwerken precies kunt vinden. Weten welke kunstenaars precies deelnemen aan deze tentoonstelling? Dat vind je via deze website.

Op de hoogte blijven van alle actualiteiten rondom het festival? Volg dan deze Facebookpagina. 

Locatie