Laden Evenementen

In search of wisdom bij Munsel Meditation (Reeshof)

Informatie
Datum:
12 maart 2022
Tijd:
10:00 tot 11:30
Prijs: €25,

Wat betekenen vertrouwen en geloof? Als we op een spirituele reis zijn, zullen we onszelf vroeg of laat vragen stellen. Ga ik in de goede richting? Kan ik vertrouwen hebben in mijn pad? We zullen delen hoe we verbinding kunnen maken met ons hart en onze geest door middel van meditatie en geloof. En hoe wetenschap en de spirituele reis elkaar kunnen ondersteunen.

Over de meditatieleraar

Sinsi Ong is een meditatieleraar met een passie voor het Tibetaans Boeddhisme. Hij groeide op in een Chinees gezin, en werkte vele jaren in de muziekindustrie.

Sinds 1996, na zijn eerste pelgrimstocht in India, is hij begonnen met het beoefenen en bestuderen van meditatie en boeddhisme onder leiding van verschillende leraren.

Hij ontving onderricht van: Dzongsar Khyentse Rinpoche, Orgyen Tobgyal Rinpoche, Neten Chokling Rinpoche, Khenpo Namdrol, Mingyur Rinpoche, HH Dalai Lama, Sogyal Rinpoche, Thich Nhat Hanh, en anderen …

Van 2006 tot 2019 leefde Sinsi als lekenbeoefenaar in een klooster en heeft hij verschillende intensieve studie-, bezinnings- en meditatietrainingen gevolgd. Hij voltooide een traditionele retraite van drie jaar.

De laatste 10 jaar geeft hij dagelijks meditatielessen, retraites, cursussen en workshops. Met vreugde heeft hij duizenden mensen uit verschillende culturen bijgestaan op hun pad.

Sinds 2019 woont hij samen met Sonia in Tilburg (Nederland), en samen hebben ze Munsel Meditation opgericht.