Laden Evenementen

In the Middle of Nowhere – Kristien De Proost bij Theater De Nieuwe Vorst

Informatie
Datum:
02 maart 2023 20:30
-
03 maart 2023 00:30
Prijs: €17
Locatie:Theater De Nieuwe Vorst

Op donderdag 2 maart kan je om 20:30 komen genieten van ‘In the Middle of Nowhere’. De voorstelling vindt plaats bij Theater De Nieuwe Vorst.

In In the Middle of Nowhere focussen Kristien De Proost en de Braziliaanse Frederico Araujo zich op de paradox van het midden: hoe de mens tegelijk bij anderen wil horen en zich ervan wil onderscheiden. In een wereld die steeds meer door data, normen en gemiddelden wordt beheerst, is het thema actueler dan ooit.

Waarom zit het midden van de trein altijd voller dan de uiteinden? Is het midden van de kudde voor elk kuddedier de veiligste plaats? Waar leeft de gemiddelde mens? Hoe bepaal je het midden van de oceaan? Wat is het midden van oneindig? Is het midden synoniem voor de norm? Voor eenheidsworst? Staat het radicaal tegenover nuance en schakering? Vanuit hun verschillende achtergronden aan weerskanten van de Atlantische Oceaan reflecteren De Proost en Araujo over het thema. Hoe meer ze in kaart proberen te brengen waar het midden ligt, hoe oneindiger alles errond lijkt.

Informatie

Een normaal ticket kost €17, als je onder de 25 bent of nog studeert kost een kaartje €10. Meer informatie? Check even de website.