Laden Evenementen

Indoor dance festival ‘De Unie’ bij Poppodium 013

Informatie
Datum:
08 oktober 2022 14:00
-
09 oktober 2022 01:00
Prijs: €42
Locatie:Popcentrum 013, Tilburg
ijzeren podiumdieren

Op zaterdag 8 oktober zal in 013 indoor dance festival De Unie plaatsvinden. Van 14:00 tot 01:00 worden bezoekers getrakteerd op shows van o.a. Âme (live), Booka Shade (live), Joris Voorn, Colyn, Fatima Hajji, Regal, Volvox en meer.

Geniet tijdens een elf uur durend programma gevuld met de beste dj’s en live acts uit de techno en housescene. Verspreid over twee zalen zullen de fijnste elektronische geluiden weerklinken, aangevuld met een extra grote chill-out area’s – waar bezoekers een uitgebreide selectie foodtrucks aantreffen.

De Unie is een samensmelting van twee zalen in het grootste poppodium van Nederland, met een zorgvuldig samengestelde line-up op basis van genre, energie en allure. De Main Stage staat in het teken van euforie met melodieuze house van Âme (live), Booka Shade (live), Colyn, Joris Voorn, KAS:ST en Lola Palmer. In de Next Stage valt de duisternis iets eerder voor de tijd van het jaar. Het gevoel van de nacht, vol zware kicks en donkere techno, met in de hoofdrollen Fatima Hajji, Julie, Lee Ann Roberts, Regal, Stranger en Volvox, geven die rauwe feel van een classic techno rave.

De Unie zal dag en nacht laten samensmelten tot één dromerig, gepolijst bouwwerk dat menig house en techno liefhebber zijn hart doet smelten.

Meer informatie

De deuren gaan open om 14:00 tot de laatste beats uitfaden om 01:00. Tickets kosten €42,- (incl. servicekosten) en zijn verkrijgbaar via deze website.