Laden Evenementen

Informatiesessie Open Bedrijven Dag in het Koning Willem II Stadion

Informatie
Datum:
12 oktober 2021
Tijd:
16:00 tot 17:00
Prijs: Gratis

De Open Bedrijven Dag van 2022 komt weer dichterbij! In de regio Tilburg vindt deze plaats op 29 januari 2022, georganiseerd door Werken in de RegioOp deze dag kun jij aan de buitenwereld laten zien wat je nu daadwerkelijk doet en vooral wat jouw bedrijf te bieden heeft. Dit heeft een aantal voordelen: je geeft je branding direct een flinke boost, vergroot je zichtbaarheid en zet je product of dienst in de kijker. Om bedrijven te voorzien van meer informatie over de Open Bedrijven Dag, organiseren zij informatiesessies in de drie deelnemende regio’s. 

Informatiesessie in het Koning Willem II Stadion

In regio Tilburg vindt deze informatiesessie plaats op dinsdag 12 oktober in het Koning Willem II Stadion, van 16.00 tot 17.00 uur. Hier leer je meer over wat de Open Bedrijven Dag voor jouw bedrijf kan betekenen. Inschrijven voor deze dag kan via deze website.

Meer over Werken in de Regio

Wil jij meer weten over Werken in de Regio? Bekijk dan de website. Op de hoogte blijven van Werken in de Regio – en de Open Bedrijven Dag van 2022 – kan via LinkedIn, Instagram of Facebook.