Agenda

contourdetwern

(AFGELAST) Inloopuur Steunpunt Vrijwilligerswerk

Wanneer: iedere Maandag Waar: ContourdeTwern

(AFGELAST) Inloopuur Steunpunt Vrijwilligerswerk

Op maandag 23 juni start ContourdeTwern een inloopspreekuur van het Steunpunt Vrijwilligerswerk in wijkcentrum de Baselaer. Iedereen met vragen over vrijwilligerswerk kan vanaf dan elke maandag van 18.30 – 19.30 uur terecht in het wijkcentrum aan de Hoefstraat 175.

ContourdeTwern start dit inloopspreekuur als aanvulling op het reguliere Steunpunt Vrijwilligerswerk in Oud-Noord in MFA De Poorten (maandag, dinsdag en donderdag van 9.00 – 12.30 uur). Zo kan ContourdeTwern buurtbewoners en organisaties die overdag verhinderd zijn toch van dienst zijn.

Of je nu op zoek bent naar vrijwilligerswerk, wijkvrijwilliger wilt worden of een vraag hebt waarbij je de hulp van een vrijwilliger goed kunt gebruiken: bij het Steunpunt Vrijwilligerswerk ben je aan het goede adres. De vrijwilliger van het Steunpunt helpt je graag op weg en denkt met je mee. Het inloopspreekuur in de Baselaer is een proef tot en met oktober van dit jaar.

Vakantieperiode
In de vakantieperiode zijn de openingstijden van wijkcentrum de Baselaer gewijzigd. In de weken 29 tot en met 33 vindt daarom geen spreekuur plaats. Vanaf maandag 18 augustus kun je vervolgens weer terecht bij het Steunpunt met al jouw vragen over vrijwilligerswerk.

Steunpunt Vrijwilligerswerk in de wijk
ContourdeTwern heeft verspreid over Tilburg diverse Steunpunten Vrijwilligerswerk. Een overzicht hiervan is te vinden op www.contourdetwern.nl.

Locatie

Reageer op dit bericht