Laden Evenementen

Inspiratieavond ‘Armoe Troef’ over armoede in Clarissenkapel in Tilburg

Informatie
Datum:
21 oktober 2021
Tijd:
19:00 tot 21:30
Prijs: Gratis

Op donderdag 21 oktober organiseert ContourdeTwern een inspiratieavond over armoede. Het is een avond vol lezingen, ervaringsverhalen en ruimte voor gesprekken. Lijkt jou het interessant om hier bij te zijn? Lees dan snel verder voor alle info.

Armoede

ContourdeTwern organiseert op donderdagavond 21 oktober een inspiratieavond over armoede in de Clarissenkapel, Lange Nieuwstraat 191 in Tilburg. De avond (Armoe Troef) wordt ondersteund door Stichting De Vonk, Quiet en TBV Wonen en balanceert op het snijvlak van theater en talkshow. Armoe Troef vraagt op ludieke en eigenzinnige wijze aandacht voor het steeds groter wordende probleem dat armoede is.

De avond

Tijdens Armoe Troef zijn er inspirerende lezingen en ervaringsverhalen vanuit expertisecentrum De Vonk en Quiet Tilburg en is er volop ruimte voor verdieping. Verder gaat straatinterviewer Otto Vogelenzang (Jeroen de Leijer) het gesprek aan met een paar bekende Tilburgse wereldverbeteraars, zijn er diverse kunstzinnige intermezzo’s en spraakmakende optredens. Aan de bar wordt het “pay what you can” principe gehanteerd. De opbrengst daarvan komt ten goede aan the Living Museum, atelier voor talentontwikkeling en persoonlijk herstel.

Interesse

De zaal gaat om 19.00 uur open, het programma begint om 19.30 uur. De avond zal geheel gratis zijn onder de voorwaarden dat je je vooraf aanmeld. Aanmelden voor Armoe Troef kan via de website.