Laden Evenementen

Inspiratielezing Bewustwording bij Het Zonnelicht

Informatie
Datum:
07 oktober 2022
Tijd:
19:45 tot 21:45
Website:
Prijs: €15,
Locatie:Het Zonnelicht

Onze innerlijke verhalen als toegangspoort tot bewustzijnsontwikkeling. Deze lezing wordt je meegenomen langs mijn verhaal van een spirituele zoektocht naar waarheid. De reis gaf antwoorden en bracht me weer thuis. Diepe inzichten en voorbeelden uit het leven gegrepen ga ik met je delen.

Het gaat over ons mens zijn. Ons zelfbeeld is opgebouwd uit ons verleden en de verhalen die we onszelf vertellen. Hoe ontstaan die verhalen eigenlijk en hoe beïnvloeden ze onze persoonlijke werkelijkheid?
Dan is er ook een diepere waarheid die los staat van een verhaal. Dit is de onvergankelijke levensstroom die gewoon IS. De kwaliteit van Zijn. Hoe kunnen we hier op een dieper niveau van bewust worden en dit voeding laten zijn voor onze bewustzijnsontwikkeling en persoonlijke groei? Hoe kan je je meer verbonden voelen met jezelf, een ander en het leven?

We zullen simpele oefeningen doen die enorm ondersteunend zijn in bewustwording en die je kunt blijven doen. Je gaat onherroepelijk geïnspireerd naar huis.