Laden Evenementen

Inspiratiesessie door Guido Weijers in Station88

Informatie
Datum:
18 maart 2022
Tijd:
14:00 tot 17:00
Prijs: Gratis

Station88 trapt het seizoen af met een topspreker. Op vrijdagmiddag 18 maart om 14:30 uur verzorgt Guido Weijers een vrolijk en boeiend wetenschappelijk theatercollege over geluk. En jij als ondernemer of ondernemende manager bent van harte welkom! Lees snel verder.

De inspiratiesessie

Vergeet alle zelfhulpboeken over geluk. Neem afscheid van zelfbenoemde geluksgoeroes. Stop met mindfulness, yoga of meditatie! Guido blijft ver weg van zweverig gedoe en belicht de wetenschappelijke kant van geluk. Wat is geluk concreet? Waarvan worden wij, en ook onze medewerkers, gelukkiger? Weijers volgde Masterclasses over ‘geluk’ aan de Erasmus Universiteit, sprak op TEDx over dit onderwerp en deed in Bhutan onderzoek naar het Bruto Nationaal Geluk. Uitdagende quotes, sterke anekdotes en korte verhalen komen voorbij en laten zien wat ons gelukkig maakt en hoe we ons geluk kunnen beïnvloeden. Antwoorden op vragen. We beloven geen ‘cabaret’. Wel garanderen we dat je met meer inzichten en geluk naar huis gaat dan dat je gekomen bent!

Programma

  • 14.00 uur                  Inloop
  • 14.30 uur                  Welkom door Cindy van Hamond – Station88
  • 14.45 uur                  Opening door René Voets – Interpolis
  • 15.00 uur                  Theatercollege Guido Weijers (wees op tijd binnen!)
  • 16.00 uur                  Gelegenheid om samen nog een drankje van het huis te drinken
  • 17:00 uur                  Einde – weekend!

Over Station 88

Station88, Huis voor Ondernemerschap en Innovatie, hét platform voor ondernemers uit Midden-Brabant. Station88 deelt kennis, creëert bewustwording, inspireert en motiveert ondernemers met hun onderneming zodat ze kunnen groeien en versnellen. Het doel van Station88 is om inspirerende en motiverende programma’s en sessies voor jou te organiseren zodat jij met jouw onderneming kunt groeien.

Meer informatie en aanmelden

Na afloop is er gelegenheid om samen een drankje van het huis te drinken, om vervolgens ‘gevuld met werkgeluk’ het weekend in te glijden. Station88 ontvangt graag iedereen, maar het aantal plaatsen is wel beperkt. Meld je dus snel aan en laat je inspireren. Meer informatie of aanmelden kan op deze website. Deze inspiratiesessie kun je kosteloos bezoeken. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. Meld je dus snel aan en laat je inspireren!