Laden Evenementen

Inspiratiesessie van Arjen Banach: Transformeren wil én kun je leren

Informatie
Datum:
27 september 2022
Tijd:
14:00 tot 17:00
Prijs: Gratis
Locatie:Station88

Op dinsdag 27 september is er een inspiratiesessie van Arjen Banach bij Station88. Lees snel verder!

Arjen Banach

Is er binnen jouw onderneming ruimte voor werkgeluk en innovatie? Oftewel is jouw onderneming toekomstbestendig? Afgelopen twee kwartalen hebben we ondernemers verder op weg geholpen op de thema’s werkgeluk en innovatie. Arjen pakt deze twee samen en rond het eerste halfjaar af met een inspirerend verhaal waarin beide thema’s samenkomen in de bedrijfscultuur die hiervoor nodig is.

Arjen inspireert jou als ondernemer en vertelt je hoe je een cultuur creëert waarin ruimte is voor werkgeluk en innovatie. Wat dit van jouw leiderschap vraagt, maar ook van de samenwerking met elkaar. Arjen wil jou vooral ook meegeven dat een dergelijke cultuur belangrijk is om te overleven, toekomstbestendig te zijn!

Bezoek deze inspiratiesessie als jij het succes van je onderneming wil vergroten door een fijnere werkplek te creëren, personeel beter vast te houden en door voorbereid te zijn op de toekomst. Iets wat tegenwoordig onmisbaar is!

Meer informatie

Deze inspiratiesessie (t.w.v. €295,-) op dinsdag 27 september kun je kosteloos bezoeken! Heb jij een Boost Your Business code via één van onze partners ontvangen? Voer dan je code in bij je inschrijving.

  • 14.00 uur Inloop;
  • 14.30 uur Welkom Cindy van Hamond – programmamanager Station88;
  • 14.45 uur Opening Marc van Delft – directeur Van Delft Groep; zijn succesverhaal over;
  • boeien en binden van medewerkers;
  • 15.00 uur Start Arjen Banach;
  • 16.00 uur Borrel;
  • 17.00 uur Einde.

Het programma start om 14.30 uur, nadien kun je niet meer inlopen en daarom vragen we je op tijd te zijn.

Wees op tijd met aanmelden

We willen natuurlijk iedereen netjes ontvangen, maar het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. Meld je dus snel aan via deze website en laat je inspireren.