Laden Evenementen

Iris Hond in de Schouwburg Concertzaal

Informatie
Datum:
24 september 2022
Tijd:
20:30 tot 20:30
Prijs: €29.50
Locatie:Schouwburg Tilburg
Iris Hond

Wil je je laten betoveren door het prachtige pianospel van Iris Hond? Kom dan op zaterdag 24 september naar haar voorstelling Dichtbij in de Schouwburg Concertzaal in Tilburg. Lees snel verder.

In Dichtbij speelt Iris de muziek die het dichtst bij haar staat. Naast haar favoriete stukken van onder meer Ludovico Einaudi en Frédéric Chopin speelt ze haar eigen, veelal door het werk van deze componisten geïnspireerde composities. Om de muziek een extra dimensie te geven neemt Iris een speciaal door haar samengesteld ensemble van topmusici mee: strijkkwartet Aristos Quartet en Gijs Anders van Straalen op percussie. Dichtbij is een openhartig, intiem en betoverend programma waarin Iris haar publiek met haar bevlogen spel en inspirerende anekdotes meeneemt naar het mooiste dat muziek ons te bieden heeft. De ticketprijs varieert van €12,50 tot €29,50.

Iris Hond

Pianiste en componiste Iris Hond heeft een unieke positie in de muziekwereld. Ze is geliefd om haar inspirerende manier van vertellen, zowel met woorden als muziek. Ze slaat als geen ander een brug tussen de wereld van de klassieke muziek en het grote publiek met haar gepassioneerde spel. Tijdens haar laatste tour met ons huisorkest Kamerata Zuid speelde Iris in de belangrijkste concertzalen van ons land de muziek van de beroemde Italiaanse componist Ludovico Einaudi. Het hoogtepunt van deze tour was een serie van tien concerten in de Grote Zaal van Het Koninklijk Concertgebouw.