Laden Evenementen

Isabelle Beernaert in Schouwburg Concertzaal Tilburg

Informatie
Datum:
22 december 2022
Tijd:
20:15 tot 21:45
Prijs: €36
Locatie:Schouwburg Tilburg
Isabelle Beernaert

Op donderdag 22 december staat Isabelle Beernaert met haar nieuwe voorstelling Oxytocin in Schouwburg Concertzaal Tilburg. Isabelle Beernaert weet het publiek te raken met haar voorstellingen. Ze is een unieke choreografe met het vermogen om het alledaagse, gewone leven te vertalen naar een buitengewone choreografie.

Oxytocin

In een periode waarin we elkaar opeens niet meer mochten aanraken en afstand moesten houden van elkaar, ontstond bij veel mensen het fenomeen huidhonger. Een verlangen naar het knuffelhormoon oxytocine. In die periode van quarantaines en social distancing ontstond ook de nieuwe voorstelling Oxytocin van choreografe Isabelle Beernaert (bekend van So You Think You Can Dance en The Ultimate Dance Battle).

Een lege witte, steriele ruimte, muziek die je vanaf de eerste seconde bij de keel grijpt en zes dansers die het leven vieren, geleid door een wonderlijk mooie choreografie. Oxytocin is een lichte voorstelling geworden die ons toont dat de wereld niet zo donker is als we vaak denken. Je moet het alleen willen zien. En voelen.

Meer informatie

De voorstelling duurt van 20:15 tot 21:45 uur en heeft geen pauze. Om 19:15 begint het randprogramma. Toegang tot het randprogramma is gratis, maar je moet wel even van tevoren reserveren. De ticketprijs voor de voorstelling varieert van €12,50 tot €36,-. Tickets zijn te koop via de website van de Schouwburg.