Laden Evenementen

Isabelle Beernaert: ‘Oxytocin’ in de Schouwburg

Informatie
Datum:
22 december 2022
Tijd:
20:15 tot 21:45
Prijs: Variërend
Locatie:Schouwburg Tilburg

In een periode waarin we elkaar opeens niet meer mochten aanraken en afstand moesten houden van elkaar, ontstond bij veel mensen het fenomeen huidhonger. Een verlangen naar het knuffelhormoon oxytocine. In die periode van quarantaines en social distancing ontstond ook de nieuwe voorstelling Oxytocin van choreografe Isabelle Beernaert (bekend van So You Think You Can Dance en The Ultimate Dance Battle).

Een lege witte, steriele ruimte, muziek die je vanaf de eerste seconde bij de keel grijpt en zes dansers die het leven vieren, geleid door een wonderlijk mooie choreografie. Oxytocin is een lichte voorstelling geworden die ons toont dat de wereld niet zo donker is als we vaak denken. Je moet het alleen willen zien. En voelen.

Meer informatie

Isabelle Beernaert weet het publiek te raken met haar voorstellingen. Ze is een unieke choreografe met het vermogen om het alledaagse, gewone leven te vertalen naar een buitengewone choreografie. Wil je de voorstelling bijwonen? Meer informatie over de voorstelling en de tickets vind je hier!