Laden Evenementen

Jaarlijkse wielerquiz bij Cinecitta

Informatie
Datum:
17 maart 2023
Tijd:
20:30 tot 22:30
Prijs: €9,50
Locatie:Cinecitta

De organisatoren van de Tilburgse toertocht ‘Het geheim van de Kempen’ presenteren de leuke quiz vrijdag 17 maart de jaarlijkse wielerquiz in Cinecitta.

Over de quiz

Vragen over Tour, Giro, Vuelta en klassiekers, oude wielertijden, Brabantse renners, baan- en wegrenners, vrouwenwielrennen, WK’s en wielerrecords komen aan de orde. Wie won welke etappe in Tour of Giro op spectaculaire wijze, welke eigenaardigheden hielden wielervedetten er op na of wanneer en waar werd er het meeste afgezien.

De quizmaster is de oud-stadsdichter en wielerliefhebber Jace van de Ven. Hij zal regelmatig een vraag toelichten met beeldmateriaal, zodat fraaie wielermomenten herbeleefd kunnen worden.

Er wordt gespeeld in teams van maximaal vier personen, maar ook individueel kun je deelnemen aan de quiz. De quiz duurt twee keer een uur en tussendoor wordt er een halfuur pauze ingelast.

Praktische informatie

  • Wat: Wielerquiz
  • Waar: Cinecitta
  • Wanneer vrijdag 17 maart
  • Aanvang: 20:30
  • Kosten: €9,50 inclusief consumptie naar keuze

Meer informatie & deelnemen

Deelname is €9,50 per persoon inclusief een consumptie naar keuze. Reserveer je plaats door te mailen naar info@hetgeheimvandekempen.nl of koop je tickets online. Voor meer informatie kun je terecht op de site van Cinecitta.