Laden Evenementen

Jeronimo’s Disco Release Party bij Paradox

Informatie
Datum:
12 december 2021
Tijd:
15:00 tot 17:30
Prijs: €7.50

“Alles is anders, maar er is niets veranderd!” Jeroen Hamelink, artiestennaam Jeronimo’s Disco, een Tilburgse muzikant met Zeeuwse roots, presenteert zijn debuut-LP in Paradox, Tilburg.

Jeronimo’s Disco

Jeronimo’s Disco is een muzikale cross-over welke het beste kan worden omschreven als een funky mix tussen folky storytellers zoals Springsteen, Dylan, Van Morrison en Neil Young en groovy art-rock zoals Peter Gabriel, Paul Simon en David Byrne.

Jeroen Hamelink

Jeroen is geen onbekende in het Tilburgse muziek-circuit. Hij was in de jaren 2000 frontman van de bands the F.L.U, Liquid Iris en later Round About Tonite. Hij had toen al een wezenlijk aandeel in het schrijven van nummers voor deze groepen.

Hij verliet Round About Tonite om zich volledig toe te leggen op het schrijven en maken van eigen nummers. Dit leidde uiteindelijk tot de productie van zijn debuut “Everything’s Different, But Nothing’s Changed” onder de artiestennaam Jeronimo’s Disco.

14 originele liedjes zijn in eigen beheer uitgebracht als gelimiteerde (200 stuks) uitgave op “fresh-green” vinyl. Het album wordt live gepresenteerd op 12 december 2021 in Paradox, Tilburg.

Interesse?

Wil jij hier bij zijn? Bestel dan je kaartje via de website van Paradox. Voor meer informatie over Jeronimo’s Disco ga je naar de website.