Jessica Durlacher bij Gianotten Mutsaers

Informatie
Datum:
14 november 2021
Prijs: Gratis
Locatie:Boekhandel Gianotten Mutsaers

Op zondag 14 november komt Jessica Durlacher om 14:00 uur naar Gianotten Mutsaers voor een interview. Leonoor van Dam zal haar vragen stellen over haar laatste roman, De Stem. Lijkt het jou leuk om hier bij te zijn? Lees dan snel verder voor alle info over het evenement.

De middag

De Stem speelt zich af tegen de achtergrond van de grote gebeurtenissen die dit millennium inluidden. Een rijke roman met een stuwende kracht, over familie, loyaliteit, en het grote offer dat engagement van mensen vraagt.

Het verhaal

Een vrome Somalische asielzoekster komt als oppas in dienst bij het gezin van Zelda en Bor, en ontpopt zich tot hun verbazing als een fenomenale zangeres. Haar naam is Amal. Ze is zo goed dat Zelda en Bor haar opgeven voor de populaire talentenshow De Stem. Tijdens haar spectaculaire eerste optreden verrast Amal het miljoenenpubliek met een dramatisch gebaar dat tot een vloedgolf van bedreigingen leidt. Het gezin voelt zich geroepen haar te beschermen en wordt zo meegesleurd in conflicten die hun veilige wereld voor altijd zullen veranderen.

Jessica Durlacher

Jessica Durlacher schreef naast De held (verfilmd en bekroond met de Opzij Literatuurprijs) onder andere de romans Het geweten (bekroond met de Debutantenprijs en het Gouden Ezelsoor), De dochter (genomineerd voor de NS Publieksprijs) en Emoticon.

Extra informatie

De entree van dit evenement is gratis. Maar reserveren is gewenst. Voor reserveringen stuur een mail naar het volgende adres: info@gianottenmutsaers.nl