Laden Evenementen

Jessie Lee & The Alchemists treden op tijdens Heyhoef-Backstage

Informatie
Datum:
19 februari 2022
Tijd:
20:00 tot 22:00
Prijs: €12,50

Op 19 februari geeft de veelbelovende bluesrock formatie Jessie Lee & The Alchemists een optreden tijdens Heyhoef-Backstage. Het belooft een spectaculair optreden te worden. In Frankrijk hebben ze inmiddels een stevig gesettelde naam. Deze naam willen ze ook opbouwen buiten Frankrijk via de belangrijkste festivals in Europa en natuurlijk via dit toffe optreden bij Heyhoef-Backstage. Lees snel verder.

Over Jessie Lee & The Alchemists

De uit Parijs afkomstige bandleidster van deze groep, de charismatische Jessie Lee, wordt ook wel de Franse uitvoering van Beth Hart genoemd. Met dezelfde kracht en passie in haar stem hoopt ze het publiek voor zich te winnen. Ondersteund door een solide en overtuigende band brengt zij deze kracht en passie over naar de zaal. De band wordt ondersteund door gitarist-componist Alexis ”Mr Al” Didier, bassist Laurent Cokelaere, drummer Stéphane Minana en organist Laurian Daire. De band heeft op de International Mississippi Blues Trial challenge in 2018 maar liefst 5 prijzen gewonnen. Daarnaast waren ze winnaars van de France Blues challenge in 2019. In 2021 brachten ze het album ”Let It Shine” uit en ook dit album werd krachtig en verrassend ontvangen door het publiek. De band ziet verschillende deuren voor hen open gaan en zijn een groot succes bij elk publiek waar ze hebben opgetreden. Door de behaalde successen krijgen ze de kans om Frankrijk te vertegenwoordigen op de European Blues Challenge in 2022.

Tickets

De aanvang voor het concert is op 19 februari om 20:00. Een ticket voor het optreden kost je €12,50. Voor meer informatie en tickets  kun je terecht op de website van Heyhoef-Backstage.