Laden Evenementen

Jeugdvoorstelling ‘Heb jij mijn zusje gezien?’ bij De Nieuwe Vorst

Informatie
Datum:
09 oktober 2022
Tijd:
15:00 tot 17:00
Prijs: €8
Locatie:Theater De Nieuwe Vorst

Op zondag 9 oktober staat bij De Nieuwe Vorst de jeugdvoorstelling ‘Heb jij mijn zusje gezien?’ op het programma. De voorstelling begint om 15:00 uur en is geschikt voor kids vanaf 3 jaar. Een vrolijke, muzikale, beeldende familievoorstelling voor de allerkleinsten. Het is gebaseerd én geïnspireerd  op het gelijknamige prentenboek van Joke van Leeuwen. Bijzonder is dat Joke van Leeuwen zelf ook op het podium staat deze keer.

Soms kun je iets niet vinden. Een bal, of een knuffel, of een sok. Soms kun je iemand niet vinden. Een groot mens, of een klein mens. Je broertje als je een broertje hebt, je zusje als je een zusje hebt.

Heb je mijn zusje gezien? gaat over een meisje dat haar grote zus zoekt. Ze vraagt aan iedereen die ze tegenkomt of diegene haar zusje heeft gezien. Dat levert spannende ontmoetingen op, maar haar zusje zit er telkens niet bij. Maar, wie goed oplet, herkent haar zusje zo: aan haar blauwe ogen, haar jas met zakken, haar gele muts, haar krulhaar en haar schoenen met veters!

Meer info en tickets vind je via de website.