Laden Evenementen

Jong Metropole & Michelle David met voorstelling ‘Higher Ground’ bij Schouwburg Concertzaal Tilburg

Informatie
Datum:
02 november 2021
Tijd:
20:30 tot 22:00
Prijs: €19,50

Op dinsdag 2 november 2021 komt het Jong Metropole & Michelle David met hun voorstelling ‘Higher Ground’ naar Schouwburg Concertzaal Tilburg. Het belooft een muzikale avond te worden voor jong en oud. De voorstelling start om 20:30 uur en zal tot 22:00 uur duren. Lijkt jou dit leuk? Lees dan snel verder voor alle info.

Een unieke samenwerking

Jong Metropole is een unieke samenwerking tussen de Nationale Jeugdorkesten Nederland (NJON), het Nationaal Jeugd Jazz Orkest (NJJO) en het Metropole Orkest (MO). Het bestaat uit de beste musici van de klassieke én de jazzafdelingen van de Nederlandse conservatoria, die elkaar vinden in een uniek orkest dat beide werelden bij elkaar brengt.

De voorstelling

Vanavond staat het Jong Metropole op het podium met Higher Ground, naar een soulhit van Michelle David. De zangeres is er ook bij, en samen brengen ze een programma dat ingaat op de tradities én nieuwe vormen van r&b, soul en funk. Het orkest staat onder leiding van de uit Keulen afkomstige bandleider, sideman, componist, arrangeur én dirigent Ansgar Striepens.

Michelle David

Michelle David is een van de beste artiesten van Nederland. Met een mix van gospel soul, funk, Afrobeat en jazz verovert ze podia in Nederland, Duitsland en Frankrijk. Zo speelde ze onder andere op North Sea Jazz Festival en Lowlands, en trad ze op voor de Nederlandse koning en koningin tijdens het Concert aan de Amstel.

Extra info

Een ticket voor deze voorstelling kost €19,50 en voor jongeren tot en met 26 jaar €12,50. Tickets zijn gemakkelijk te bestellen via de website. De voorstelling start om 20:30 uur maar de zaal zal al eerder open zijn zodat je alvast in alle rust plaats kan nemen en eventueel een drankje kan nuttigen van te voren. Alle informatie betreffende de voorstelling vind je op de website van Schouwburg Concertzaal Tilburg.