Laden Evenementen

Jort van der Maarel tijdens ‘Dichterbij’ bij De Nachtzuster

Informatie
Datum:
18 september 2022
Tijd:
14:30 tot 18:00
Prijs: €10,
Locatie:De Nachtzuster

Dichterbij is een maandelijks terugkerend programma in De Nachtzuster waarbij het publiek dichterbij de kunstenaar komt. Dichterbij wordt gehost en georganiseerd door Jasper van den Bovenkamp a.k.a. Qube. Zondag 18 september schuift er weer een nieuwe artiest of maker aan om in gesprek te gaan over zijn of haar werk. Deze keer in de spotlight: Jort van der Maarel, theatermaker en cabaretier.

Tijdens ‘Dichterbij’ komen maker en publiek dichterbij elkaar. Jasper van den Bovenkamp nodigt, in huiskamersetting, diverse makers uit. Denk daarbij aan artiesten, instrumentalisten, fotografen, schrijvers, dansers, cabaretiers, maar ook aan denkers, filosofen, wetenschappers, wereldverbeteraars en chef-koks van sterrenrestaurants. Zo lang ze maar iets boeiends doen of te vertellen hebben. We creëren een intieme sfeer waar we als publiek een kijkje achter de schermen krijgen bij de desbetreffende maker. We krijgen ook een alvast een voorproefje van dingen die nog komen.

Voor €10 kan jij op de eerst rang genieten van de kunst, samenhorigheid en inclusief het favoriete drankje van de artiest. Tickets te koop via: www.denachtzuster.nu