Laden Evenementen

Joy enjoy joy – Ann Van den Broek-Ward/waRD in De Nieuwe Vorst

Informatie
Datum:
29 maart 2022
Tijd:
00:00 tot 00:00
de nieuwe vorst

Met haar nieuwe creatie ‘Joy, Enjoy Joy’ zit Ann Van den Broek dicht op de tijdgeest. De voorstelling komt op dinsdag 21 maart naar De Nieuwe Vorst. Wat maakt dat we ondanks tegenslagen en periodes van desillusie of verdriet zo vasthoudend zijn in het vinden van positieve waarde en betekenis in de dingen die we doen?

Wat je kunt verwachten

Joy enjoy joy overschrijdt de grenzen tussen de verschillende kunstdisciplines met de inmiddels voor WArd/waRD kenmerkende combinatie van beweging, (live) muziek, tekst en video. Joy enjoy joy, is het grote en organische vervolg op de intieme performances die Van den Broek maakt voor Creating Joy.

Samen met ongeveer acht performers van verschillende leeftijden werkt Ann Van den Broek de losse elementen uit dit work in progress verder uit. Met ‘The Memory Loss Collection’ (2018-2020) en ‘Accusations’ (2017) stonden de afgelopen jaren voor WArd/waRD in het teken van zware en persoonlijke thematiek. Maar na alle donkerte is het nu tijd voor de kleine dingen van het leven waar we kracht en troost uit putten: fijn gezelschap, mooie ontmoetingen, een goed gesprek, de voorjaarszon, een massage, breien, een brood bakken, muziek… Een voorstelling vol lichtheid en beweging. Als een pulserende, stuwende stroom.

Tickets?

Wil jij deze voorstelling niet missen? Bestel dan je tickets via deze website. Tickets kosten 17 euro en de voorstelling start om 20:30 uur.