Agenda

juridisch spreekuur

(Online) Gratis juridisch spreekuur in Bibliotheek LocHal

Wanneer: iedere Woensdag Waar: Bibliotheek Midden-Brabant Entree: Gratis

(Online) Gratis juridisch spreekuur in Bibliotheek LocHal

UPDATE: GAAT ONLINE DOOR. CHECK DEZE LINK VOOR MEER INFORMATIE.

Iedereen met een juridische vraag kan vanaf nu terecht in de Bibliotheek LocHal voor het gratis juridisch spreekuur ‘Rechtwijzer’. De studenten van de Juridische Hogeschool Avans & Fontys staan klaar om te helpen met advies en informatie.

Tijdens de wekelijkse spreekuren is iedereen welkom met vragen over uiteenlopende onderwerpen. Het kan bijvoorbeeld gaan over scheiden, het aanvechten van een beslissing van de gemeente over een uitkering of over een conflict op het werk.

Het gratis juridisch inloopspreekuur ‘Rechtwijzer’ in de Bibliotheek LocHal is iedere woensdagmiddag. Je kunt van 14.00 tot 16.00 uur terecht bij het informatiepunt op de begane grond.

Juridisch spreekuur: samenwerking tussen partijen

Het gratis juridisch spreekuur is een initiatief van meerdere Tilburgse partijen. De Bibliotheek Midden-Brabant werkt samen met gemeente Tilburg, Rechtswinkel Tilburg, Juridische Hogeschool Avans & Fontys, het Juridisch Loket en de Raad voor Rechtsbijstand. Deze partijen werken samen om mensen met juridische vragen op weg te helpen.

Rechtwijzer geeft informatie en wijst de weg

Naast het spreekuur biedt ook de website informatie en wijst de weg bij de meest voorkomende onderwerpen: uit elkaar gaan, werk, schulden, overheid, wonen en consumenten.

Locatie

Reageer op dit bericht