Agenda

Kaajbaandefist 2019

Kaajbaandefist 2019 op de Korte Heuvel

Wanneer: 4 maart 2019 van 14:30 tot 18:00 Waar: Korte Heuvel Entree: Gratis

Kaajbaandefist 2019 op de Korte Heuvel

Kom op maandag 4 maart carnaval vieren zoals het bedoeld is! Met elkaar, buiten op straat en genieten van de muzikale klanken van de vele orkesten tijdens het Kaajbaandefist 2019 op de Korte Heuvel.

Sinds eind jaren negentig wordt het Kaajbaandefist georganiseerd voor alle Kruiken en Kruikinnen. Het  is een feest voor jong en oud, waarbij het publiek kan genieten van optredens van de beste kapellen die Kruikenstad rijk is. Dit buitenevenement vindt plaats op de Korte Heuvel. Openbaar carnaval zoals bedoeld is! Gezellig op straat.

Kaajbaandefist 2019

Vorig jaar stonden er drie podia op de Korte Heuvel. Toen werd er gespeeld voor de Clochard, Studio en Cul de Sac. Of dat dit jaar hetzelfde is is nog niet bekend. Wil jij met jouw orkest meedoen? Stuur dan zo snel mogelijk een mail naar herremenie@kruikenstad.nl.

Hieronder een kleine impressie van hoe het Kaajbaandefist er vorig jaar uit zag. Kan je geen genoeg krijgen van deze foto’s? Bekijk hier de foto’s die onze fotograaf Corné Hannink vorig jaar heeft geschoten.

Alles over carnaval in Tilburg

Bekijk hier het laatste nieuws, de leukste evenementen, de beste acties en gekste foto’s van carnaval in Tilburg:

carnaval tilburg

Locatie

Reageer op dit bericht