Laden Evenementen

Kamerata Zuid & Jelmer de Moed met voorstelling in De Grote Beemd

Informatie
Datum:
27 november 2021
Tijd:
20:00 tot 21:00
Prijs: €15,

Op zaterdag 27 november komen Kamerata Zuid & Jelmer de Moed met hun voorstelling naar wijkcentrum De Grote Beemd. De voorstelling start om 20:00 uur maar de zaal zal al wat eerder open zijn zodat je alvast rustig plaats kunt nemen. Lijkt jou dit wat? Lees dan snel verder en haal je kaarten!

De voorstelling

Tilburg is een klassieke concertserie rijker! De programmamaker van Reeshof Cultuurt, Joost van Rijckevorsel, dirigent Frank Adams en productieleider Jules van der Loo brengen dit najaar een divers programma in wijkcentrum De Grote Beemd, in de Reeshof. Kamerata Zuid is het huisorkest van Concertzaal Tilburg. Vanavond speelt een kwartet van het orkest samen met klarinettist Jelmer de Moed in Reeshof Klassiek. De Moed, pas 25 jaar jong, studeerde in Berlijn, en bracht in 2019 zijn debuut cd uit met pianist Rik Kuppen. Vanavond zal het populaire Klarinetkwintet zeker niet ontbreken op het programma!

Interesse?

Lijkt het jou leuk om hier bij te zijn? Bestel dan gemakkelijk je kaarten via de website. Een kaartje voor de voorstelling kost €15,-. Om alvast in de stemming te komen kan je deze video kijken die je alvast kort een kijkje geeft wat de avond te bieden heeft.