Laden Evenementen

KAP Event Tilburg bij Het Zonnelicht

Informatie
Datum:
22 januari 2023
Tijd:
09:30 tot 11:30
Prijs: €85
Locatie:Het Zonnelicht
zonnelicht

KAP is een rechtstreekse overdracht van levenskrachtenergie dat een diepgaand ontwakingsproces in jou activeert, ook wel kundalini ontwaking genoemd. Kundalini of te wel de krachtige, creatieve en goddelijke levensenergie die ieder mens in zich heeft. Echter sluimert het vaak in ons; we maken er maar beperkt gebruik van.

Maar eenmaal ontwaakt, vindt bij een voortdurende blootstelling, een diepgaande herbedrading in de hersenstructuur en het centrale zenuwstelsel plaats. Deze herbedrading maakt een diepe heling en transformatie mogelijk die vaak onbereikbaar is via andere wegen.

Over KAP

KAP is het herinneren van jouw heelheid, een pad van overgave, een pad dat lijden verlicht. Door het ontwaken ontstaat het volledige besef van wie je werkelijk bent, het valt niet in woorden uit te drukken, het is om te ervaren.

Het proces is gebaseerd op de wetenschap van vibratie en creëert verschuivingen door de verschillende hersengolven en interne processen, waardoor lagen van onze geconditioneerde mentale beperkingen en stagnatie die zich in de loop van de tijd opbouwen (door traumatische ervaringen of binnen diepgewortelde conditioneringen) worden verwijderd.

Het is het pad van overgave, een natuurlijk en intuïtief energetisch proces dat je systeem op geen enkele manier zal schokken. Het brengt precies teweeg wat je systeem op dat moment nodig heeft. Het begeleidt je om terug te stappen in je authentieke kracht, in de herinnering aan je essentie, in meer flow, vervulling en vreugde van het bestaan.

Meer informatie

Het evenement vindt plaats bij Het Zonnelicht en is op 22 januari. KAP Event duurt van 09:30 uur tot 11:30.  Meer informatie is te vinden op de website van Het Zonnelicht.