logo
Laden Evenementen

KAP Event Tilburg met Floor Masselink in Het Zonnelicht

Informatie
Datum:
09 december 2022
Tijd:
19:00 tot 21:00
Website:
Locatie:Het Zonnelicht

Op vrijdag 9 september vindt er een KAP-event plaats in Het Zonnelicht. Interessant? Lees snel verder.

Over KAP

KAP staat voor Kundalini activeringsproces en het is een rechtstreekse energieoverdracht die een diepgaand ontwaken kan creëren, ook wel Kundalini ontwaking genoemd. Het is een van de namen die aan de krachtige, creatieve, levenskracht energie gegeven wordt die ieder mens in zich heeft. Echter, het sluimert vaak in ons; of het is slechts voor een klein deel geactiveerd.

Maar eenmaal ontwaakt, ontstaat er een nieuwe bedrading van de structuur van de hersenen en het centrale zenuwstelsel, en dit gebeurt bij voortdurende blootstelling van deze energie. Deze nieuwe bedrading maakt een diepe genezing mogelijk die vaak onbereikbaar is via andere middelen.

Dit proces is gebaseerd op de wetenschap van trillingen, geluid en frequentie verschuivingen. Door verschillende hersengolven en interne processen te creëren, kunnen onze lagen van onze geconditioneerde verstandelijke beperkingen afgepeld worden.

Het is de weg van overgave, het niet hebben van verwachtingen, maar jezelf in de flow van energie helemaal overgeven. De Intelligente energie zal precies doen wat je systeem kan ontvangen in het moment.

Meer info

Wil je meer weten over Het Zonnelicht? Neem dan een kijkje op de site! Ben je geïnteresseerd in de KAP-sessies van Floor Masselink? Lees hier meer over de sessies.