Laden Evenementen

Karina Holla komt met voorstelling Darger naar De Nieuwe Vorst

Informatie
Datum:
26 januari 2022
Tijd:
20:30 tot 23:00
Prijs: Variërend

Op woensdag 26 januari is het tijd voor de voorstelling: Darger. Karina Holla komt deze middag met een top voorstelling naar De Nieuwe Vorst. Benieuwd naar deze voorstelling? Lees dan snel verder voor alle info en bestel je kaarten.

De voorstelling

Karina Holla vertelt over het bizarre leven van een man die kunst als mentale overlevingsstrategie gebruikte. Een collagevoorstelling die met beeld, beweging, stem en tekst de tekeningen van alchemist Henry Darger tot leven brengt.

Hij was een kluizenaar die in totale sociale isolatie. Zijn verschrikkelijke ervaringen verwerkte hij in fantastische tekeningen en verhalen, waarmee hij een even betoverende als wrede fantasiewereld van idyllische verschrikkingen schiep. Een visionaire wereld die gepaard ging met zelfhaat, agressie en zelfvernedering. Pas na zijn dood maakte hij naam als outsider artist.

Interesse?

Lijkt het jou leuk om hier bij te zijn? Dat kan! Kaarten voor deze voorstelling kosten €17,-, vroege vogels betalen slechts €12,- en studenten en personen jonger dan 25 jaar betalen slechts een €10,-. Bestel je kaarten gemakkelijk via de website. De voorstelling start om 20:30 uur.