Kermisprogramma dinsdag 25 juli

Informatie
Datum:
25 juli 2023
-
26 juli 2023
Prijs: Gratis
Locatie:Binnenstad Tilburg

Na Roze Maandag knalt de Tilburgse kermis op dinsdag 25 juli gewoon door. Er is namelijk van alles te doen op en rondom het kermisterrein. Benieuwd wat allemaal? We zetten de leukste feestjes en tips voor je op een rijtje zodat je niets hoeft te missen. Lees snel verder.

Openingstijden kermisterrein dinsdag 25 juli

Op dinsdag 25  juli gaat de Tilburgse kermis om 12:00 uur open. De attracties sluiten vervolgens om 01:00 uur ’s nachts, net als de buitenevenementen. Dan nog niet uitgefeest? In de verschillende kroegen in de stad kun je uiteraard tot sluit doorfeesten.

PS. in de middag staat de mindervalidemiddag op het programma. Exploitanten houden dan speciaal rekening met mensen met een beperking. De ritjes van attracties gaan wat langzamer en het in- en uitstappen duurt wat langer.

Benieuwd naar de openingstijden op andere kermisdagen? Check dan dit artikel. 

Attracties op de Tilburgse kermis

Niet geheel onbelangrijk: de attracties op de Tilburgse kermis. Verdeeld over het kermisterrein staan namelijk honderden attracties.

Tip voor het hele gezin

In de Stadstuin van Villa Familla worden weer gratis Oud Hollandse spelletjes georganiseerd. Heel leuk om te bezoeken in combinatie met de Tilburgse kermis. Je vindt Villa Familla in het Dwaalgebied.

De leukste evenementen

Op dinsdag 25 juli is er weer veel te doen rondom het kermisterrein. Wij zetten de leukste evenementen hieronder neer.

Jesse Prins, Danny Froger en vele anderen in de Jupiler Bierhal

In de Jupiler Bierhal treden Jesse Prins, Danny Froger, Ammar, De Sfeermakers en DJ Coenio op. De entree is helemaal gratis.

Zomercarnaval bij Villa Ananas

Bij Villa Ananas op het Piusplein staat carnaval centraal. Er treden diverse surprise acts op onder leiding van Thomas van Groningen en Hak of de Tak. De entree is gratis.

Groen-oranje feest in de Stadhuisstraat

Ook in de Stadhuisstraat staat carnaval centraal. Zo treedt Johnny Purple op tijdens dit groen-oranje feestje. Zoals je bent gewend, is de entree hier gratis.

KruikenFeesie op het Piusplein-Noord

Nog niet uitgecarnavald? Op het pleintje voor Café de Baret, Bruin Kafee en De Vos en De Craen staat een KruikenFeesie op het programma. De avond wordt gehost door DJ Calvin Rigter en CV De Dronkedaorissen.

Kraak Kermis Festival

Het Kraak Kermis Festival gaat op dinsdag door met een gevarieerd programma. Er staat een PechaKucha avond op het programma en er is volop muziek.

Meer leuke feestjes

Naast buitenpodia, organiseren de diverse horecazaken ook hele toffe feestjes. Benieuwd wat er allemaal bij de kroegen te doen is? Check dan snel onze uit-agenda. Daar vind je het complete overzicht van de leukste feestjes tijdens de Tilburgse kermis.

In de sfeer komen

Ben je benieuwd wat je nu kunt verwachten van een dagje Tilburgse kermis? Vorig jaar ging presentatrice Gina July het kermisterrein op. Check in onderstaande video wat zij allemaal meemaakte.

Thuis sfeer proeven

Blijf jij liever thuis maar wil je toch iets van de Tilburgse kermis meekrijgen? Heb jij even geluk! De Tilburgse kermis wordt namelijk tien dagen lang uitgezonden op radio én tv in Nederland en België. Daar zorgen de honderden vrijwilligers van Kermis FM wel voor. Benieuwd hoe jij Kermis FM thuis kunt ontvangen?

Meer informatie

Nu ben je helemaal op de hoogte van wat er op dinsdag 25 juli tijdens de Tilburgse kermis te doen is. Wil je toch nog meer informatie? Dan zetten we wat handige links voor je op een rijtje.